- 3 struikjes paksoy, in stukken van 2 bij 5 cm
- 3 el viswater
- 5 bosuitjes, in schuine stukken gesneden
- 12 kerstomaatjes, in vieren
- 6 knoflooktenen,gesnipperd
- olie
Dressing:
- 3 sjalotten, gesnipperd
- 5 el limoensap
- 2 el gembersiroop
- 2 el viswater
- 1 groene spaanse peper, in dunne reepjes
paksoy ca 2 m i.nut.on blancheren en koud spoelen. De kool uit laten lekken en in kom besprenkelen met viswater. Bosuitjes en tomatenpartjes met de paksoy mengen. Knoflooksnippers in iets olie goudbruin roosteren en op keukenpapier laten uitlekken. Sjalotten mengen met limoensap,gembersiroop,viswater en pepersliertjes. Dressing voorzichtig door de salade scheppen. Salade bestrooien met de geroosterde knoflook