Crème de foie de morue
- 2 dl room
- 2 dl visbouillon
- 2 anjovisfilets, fijngehakt
- 2 el witte balsamico azijn
- 120 gram schelvislever
- peper
- bieslook, geknipt
meng de room t/m levertjes en pureer in de blender; verwarm de crème en breng op smaak met peper ; serveer en bestrooi met bieslook
Crostini met tomaten/ansjovis tapenade
- 2 tomaten, ontveld en vruchtvlees in kleine blokjes
- 6 ansjovisfilets, gehakt
- 2 el kappers
- 2 sjalotten, ragfijn gesnipperd
- grove peper
- olijfolie
- 8 sneden stokbrood
bak de broodjes in ruim olijfolie rondom bruin. Meng de ingredienten voor de tapenade en beleg de broodjes
Tartare de saumon au chèvre
- 200 gram gerookte zalm, gesnipperd
- 600 gram verse zalmfilet, gesneden en fijngehakt
- 2 sjalotten, ragfijn gesnipperd
- 4 zontomaten, geweekt, gesnipperd
- 50 gram geitenkaas, in brokjes
- 3 el witte balsamicoazijn
meng de bewerkte ingredienten en breng op smaak met peper. Serveer in een kleine (metalen) ring