- 8 kipbraadstukjes zonder vel
- bloem
- 3 uien, grof gesneden
- 4 el tomatenpuree
- 2 dl gembersaus
- 2 el rode thaise currypasta
- 1/2 rode paprika, in reepjes
- 1/2 groene paprika, in reepjes
- 5 djerroekblaadjes, in reepjes
- 3 el vissaus
- sap van 1 limoen
- 1/2 ananas, schoongemaakt en in blokjes
- kippenbouillon
meng bloem met zout en haal er de kipstukken door; braad ze in olie bruin. Verwijder de kip uit de pan en bak vervolgens de uien. Voeg tomatenpuree toe en bak kort mee; voeg gembersaus en currypasta toe. Roer er de paprika, djerroek, vissaus, limoen en ananas door. Schenk er de bouillon bij tot een dikke saus is verkregen. Doe de saus over in een ovenschaal; leg er de kipstukjes op en warm door in de oven gedurende ca 15 min. op 180 graden