- 2000, Jaargangen

Omeletcurry

  • 6 eieren
  • 1 el korianderblad gehakt
  • zout en peper
  • 4 el plantaardige olie
  • 400 gram krieltjes, voorgekookt
  • 150 gram doperwtjes, diepvries
  • 2 uien, gesnipperd
  • mespunt cayennepeper
  • 2 tl koentjitpoeder
  • 1 tl ketoembarpoeder
  • 1 tl komijnpoeder
  • 2 tl zout

De eieren met koriander en zout loskloppen. olie verhitten in koekepan en omelet aan een zijde op matig vuur bakken. Deksel op de pan laten om bovenzijde te doen stollen. Omelet uit pan halen, oprollen en in 3 cm dikke schijven snijden. Uien met specerijen bakken in een ruime wok of hapjespan.Krieltjes doorroeren en een scheut water toevoegen. Gerecht zachtjes 10 minuten laten sudderen. Doperwtjes met de curry vermengen en de omelet in de curry leggen. Het gerecht goed verhitten