- 125 gram kipfilet, in drie stukken
- 15 pimentkorrels, gekneusd
- 1 el ketoembar (gemalen korianderzaad)
- 3 el bouillonpoeder
- 1 rode peper, gesnipperd (met zaadjes)
- 3 aardappels, geschild en in parten
- ca 10 saffraandraadjes
- 1 limoen, met schil, in parten
- 4 eieren, hardgekookt en gehalveerd
- 2 (groene) punta’s, in blokjes
zet het vlees op met 2 ltr koud water, breng aan de kook en laat ca 10 min.trekken. Voeg piment,ketoembar,bouillonpoeder,peper, saffraan en aardappel toe. Laat de soep vervolgens 20 min. zacht koken. Roer er de limoen door. Verwijder de kip en verdeel het vlees in stukjes. Rangschik in een diep bord de kip,aardappel,ei en puntablokjes. Schenk er de hete bouillon over