- 6 eieren
- 3 lenteuitjes, in zeer dunne ringen
- 3 el chiliesaus
- 2 el bladpeterselie, gehakt
- 2 el rijstwijn
voor de currie:
- 1 el korianderzaad ( ketoembar )
- 1/2 tl komijnzaad ( djinten )
- 6 el klapper, geraspte kokos
- l el hind. Kerrie ( masala )
- 1 tl kurkuma ( geelwortel )
- 1 dl olie
- 2 uien, in vieren
- 200 gram gepelde tomaten
- 1 el zout
klop eieren los met lenteui,chilie, peterselie en rijstwijn . Breng op smaak met zout en bak 3 omeletten ; laat de bovenzijde stollen. Pureer ( zonder tomaten) de ingrediënten voor de currie en bak dit ca 10 minuten. Hak de tomaten fijn en voeg bij de currie; breng op smaak met zout. Rol de omeletten op en snijd in grote stukken; serveer en schep er de currie op