2004

3 gram wakame, geblancheerd 4 knoflooktenen, gesnipperd 2 el sesamolie 2 el rijstazijn 1 dl…
2 dl zoute soyasaus (kikoman) 2 dl gembersiroop 1 el verse gember, zeer fijn gehakt…
150 gram carpaccio 200 gram gerookte zalm, in plakjes viseitjes 2 eieren 1/2 dl saké…
in geroosterde zeewier gerolde rijst met vulling 1/3 komkommer, met schil, zonder zaad, in zeer…
1 kg japanse (nishiki) rijst, gewassen 25 gram zeezout 2 schijven verse gember 2 dl…
1 ui, gesnipperd 1 el gember, zeer fijn gehakt 1 tl koenjit 2 el suiker…
800 gram boontjes 3 uien, grof gesnipperd 1 tl trassie 3 lomboks, gesnipperd 2 el…
1 blok tahoe, in 1/2 cm plakken olie 6 eieren 2 knoflooktenen, gesnipperd 1 lombok,…
5 speklapjes in 2 cm stukjes 2 el vijfkruidenpoeder 2 dl zoete ketjap 2 lomboks,…
600 gram baarsfilet in stukken van 4 cm sap van 2 limoenen 2 cm gember,…
l komkommer, geschild in in stukjes 2 rode pepers, gesnipperd 4 el viswater citroensap 2…
1 ui, gesnipperd 3 knoflooktenen, gehakt 500 gram gehakt 2 el viswater sap van 1…
2 uien, gesnipperd 3 knoflooktenen, gesnipperd 3 el hoisinsaus 500 gram kipreepjes 300 gram paddestoelen…
2 uien, gesnipperd 2 knoflooktenen , gesnipperd 1 el ketoembar 1 el masala groene currypasta…
1 hele kip 2 uien, grof gesneden 3 knoflooktenen, gekneusd korianderstelen 1 ui gesnipperd 2…
4 bladerdeeglapjes, gehalveerd 1 dl honing 2 tl oranjebloesemwater 1 ei 8 el noten, gehakt…
2 uien, gesnipperd 2 rode pepers, gesnipperd 1 el suiker 1/2 ltr krachtige kippenbouillon 1…
2 kippenborstfilets, in 8 dikke, schuine plakken ca 30 groene olijven, ontpit 2 groene turkse…
500 gram rundergehakt 1 el pimentkorrels, fijngemalen (vijzel) 1/2 el sumak 1 tl komijnzaad,fijngemalen 1/2…
2 ltr krachtige kippenbouillon 2 stengels bleekselderij, in boogjes1 wortel, in reepjes 1 handvol gebroken…
1 grote courgette, in cm blokjes (niet geschild) 2 uien, grof gesnipperd 2 plakjes achterham,…
4 kleine ciabatabroodjes (voorgebakken) 1 grote rode paprika, geroosterd en ontveld; in stukjes ca 8…
125 gram champignons, in grove stukken olijfolie zout 1 dl droge witte wijn 150 gram…
3 middelgrote uien, in ringen 3 rode uien, in ringen 3 bosuien, in ringen 1…
4 eieren 15 kleine wijngaardslakken, gesneden 3 knoflooktenen, gesnipperd peterselie, zeer fijn gehakt zeezout en…
1 aubergine, in 16 plakken 3 el noten, grof gehakt zeezout olijfolie aubergineplakken op braadslede…
1 kippenborstfilet,in 16 schuine plakken ca 20 groene olijven ,gesnipperd 3 knoflooktenen, gesnipperd 1 dl…
500 gram bloem water zeezout rozemarijn, fijngehakt 2 zontomaatjes,fijngehakt 30 gram boter, gesmolten Gist was…
400 gram bakmeel 100 gram suiker 1 ei 175 gram boter snuf zout 100 gram…
800 gram lamsstoofvlees, in kleine stukjes 3 uien, zeer fijn gesnipperd 1 el knoflookcreme olijfolie…
300 gram kippenvlees (gegaard) in draadjes getrokken 8 el eenden – of ganzenvet 5 el…
1 aubergine, in breedte plakken van 1 cm; bestrooid met zout 7 tomaten, in parten…
200 gram gemengde paddestoelen, klein gemaakt 1 el knoflookcreme 1 takje rozemarijn (heel) 3 el…
1 bol knoflook, gepeld en gesnipperd 1 dl droge witte wijn 2 dl kookroom peper…
2 el rookspekjes, zeer klein gesneden olijfolie 1 snee witbrood,zonder korst; in kleine blokjes 1…
Recept waarbij Peter geinspireerd werd door de franse chef Alain Passard 250 gram zelfrijzendbakmeel 150…
Recept waarbij Peter geinspireerd werd door de franse chef Alain Passard 3 paprika’s (div. kleuren),…
Recept waarbij Peter geinspireerd werd door de franse chef Alain Passard 400 gram kalkoenborstfilet in…
Recept waarbij Peter geinspireerd werd door de franse chef Alain Passard Potage d’ Artichauts 2…